1. Home
  2. Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen of delen

Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen of delen

Zoals beschreven in ons privacybeleid, verzamelen we persoonlijke gegevens wanneer u interactie hebt met ons en onze website, onder andere door het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën. We kunnen deze persoonlijke gegevens ook delen met derden, waaronder reclamepartners. We doen dit om u advertenties te tonen op andere websites die beter aansluiten bij uw interesses en om andere redenen die worden beschreven in ons privacybeleid.

Het delen van persoonlijke gegevens voor gerichte reclame op basis van uw interactie op verschillende websites kan worden beschouwd als "verkopen", "delen" of "gerichte reclame" onder de privacywetgeving van sommige Amerikaanse staten. Afhankelijk van waar u woont, hebt u mogelijk het recht om deze activiteiten te weigeren. Als u van dit recht gebruik wilt maken, volg dan de onderstaande instructies.

Neem per e-mail contact met ons op: contact@lesjardinsdelacomtesse.com met als onderwerp "Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet".

Als je onze website bezoekt met het Global Privacy Control opt-out voorkeurssignaal ingeschakeld, behandelen we dit, afhankelijk van je locatie, als een verzoek om je af te melden voor activiteiten die kunnen worden beschouwd als het "verkopen" of "delen" van persoonlijke informatie of ander gebruik dat kan worden beschouwd als gerichte reclame voor het apparaat en de browser die je hebt gebruikt om onze website te bezoeken.