Les Jardins de la Comtesse: ook jij kunt erover meepraten!

Als onderdeel van je bedrijf heb je meer informatie nodig over ons merk en onze producten, evenals foto's van hoge kwaliteit van omgevingen of producten om persartikelen te schrijven en op te maken of pitches voor radio of televisie voor te bereiden: lees meer over onze nieuwste perspakketten en persberichten.

  • Comment ça va bien ! - France 2 - mei 2015

  • Les douze coups de midi - TF1 - 2017

  • Les plus belles vacances - TF1 - juni 2019

  • Bienvenue chez nous ! - TF1 - januari 2020

  • Les douzes coups de midi - TF1 - 2020

  • La Grande Balade (Trott'in Lienne) - RTL Belgique - Augustus 2020

Je bent een beïnvloeder

Als Blogger, Instagramer of Youtuber ben je gespecialiseerd in de wereld van « lifestyle » en vind je het leuk om nieuwe trendy en originele producten te vinden? Bent u geïnteresseerd in de wereld van Jardins de la Comtesse en wilt u samenwerken met het merk om onze producten te testen om ze bekend te maken aan uw gemeenschap?
Laten we samen ons eigen universum creëren en uw fans een divers productassortiment laten ontdekken:

Voor de herfst en winter bieden we plaids in kasjmier en wol aan voor fans van sfeer- en cocooningmomenten, maar ook stola's en sjaals in kasjmier en wol om de kou het hoofd te bieden.

Om van de zonnige dagen te genieten, bieden we picknickmanden aan voor zondagse avonturiers die een romantische dag met vrienden of familie willen doorbrengen; om nog maar te zwijgen van twee stedelijke rugzakken in één voor wandelliefhebbers.

Om van uw terras te genieten of voor liefhebbers van decoratie en serviesgoed, bieden wij bijna onbreekbaar melamine servies aan.

Maak uw keuzes, test, keur de producten die u verkiest goed en praat ze om uw gemeenschap te behouden door advies te geven, hen te begeleiden en te begeleiden bij hun keuzes. Omdat we geloven dat we door dezelfde waarden en verlangens hebben die we samen kunnen bevredigen en je fans kunnen betrekken. Als onderdeel van uw activiteit heeft u meer informatie nodig over ons merk en onze producten, evenals foto's van sferen of producten van hoge kwaliteit om persartikelen te schrijven en te formatteren, voorbereidingsvelden voor radio of televisie: vind onze laatste persberichten en persberichten