Een familiegeschiedenis

Het merk werd in 2011 gelanceerd met als doel die de Franse levenskunst laat zien.

Het merk Les Jardins de la Comtesse is het resultaat va herinneringen aan een groot familielandgoed waar de grootmoeder van de oprichter vrienden en familie ontving, waaronder haar vele kleinkinderen.

"Het was de vakantietijd..." mijn grootmoeder, een kleurrijk figuur uit een van de oudste aristocratische families van Europa, runde haar kleine wereld, altijd met een grote strooien hoed en een lang schort.

Picknickmand van riet Campagne

"Ze heerste in haar keuken waar ze ons leerde om heerlijke kleine gerechten te koken die werden genoten op onvergetelijke picknicks waar alle familie en vrienden zouden delen echte momenten van eenvoudig geluk midden in het bos. We legden grote tafelkleden neer en iedereen pakte zijn beste servies en eten uit zijn mand om een sfeer te creëren die zowel warm als gastvrij was een aangenaam moment van delen en gezelligheid".

Picknickmand van riet Amboise

Het is deze passie voor tuinen en mooie dingen die Les Jardins de la Comtesse u nu biedt. Ons familiewapen is dus het embleem van deze passie geworden: de boom die het sinds 1395 siert, vertegenwoordigt voor ons dit leven van het buitenleven in de traditie en respect voor waarden.

De kunst van het buitenleven

Het hele assortiment van Jardins de la Comtesse is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van buitenliefhebbers. Met momenten van gezelligheid en delen is waar het merk om draait. We zijn ervan overtuigd dat we, door onze klanten trendy producten van hoge kwaliteit te bieden, hen kunnen helpen een aantal van hun dierbaarste herinneringen te creëren: de tijd die ze met ons doorbrengen, de tijd die ze met ons doorbrengen picknick met je partner, familie of vrienden voor een eenvoudig, romantisch moment om nieuwe energie op te doen. Of geniet van een zonnige lunch op het tuinterras, waar het gemakkelijk is om een gezellige sfeer te creëren warme sfeerautour van een goede maaltijd geserveerd in een melamine tafel bijna onbreekbaar.

 • Picknickmand van riet St-Germain
 • Picknickmand van riet

MelARTmine Collection

Les Jardins de la Comtesse, het is ook sinds 2018, een referentie in de Franse Art de la table!

Het MelARTmine-assortiment, servies in pure melamine, bestaat uit alle service die nodig is voor de realisatie van prachtige originele tafels: holle en platte borden, ronde en rechthoekige schalen, dienbladen, slakommen en hun bestek, placemats, enz. 

Door esthetisch en praktisch, Dit is de manier die we hebben gekozen om lunches te maken met vrienden en familie van pure momenten van delen, gezelligheid en verwennerij!

De MelARTmine Collectie niche : servies van hoge kwaliteit voor kleurrijke tafels...

 • Servies in melamine Jungle
 • Servies in melamine capri

Uiteindelijk, Les Jardins de la Comtesse herbeleef de wereld van de tuin op een manier chic en elegant. Geluid verfijning en zijn zorgvuldige keuzes in de selectie en creatie van producten hebben hem in staat gesteld om leider in de picknick- en outdoormarkt.

Echt lunchpartner buitenhet merk heeft echte expertise en een reputatie ervaring in zijn vakgebied. Hierdoor heeft het bedrijf een uitgebreide kennis van de sector, waardoor het zijn aanbod voortdurend kan vernieuwen, aanpassen en verbeteren om altijd voorop te lopen zo dicht mogelijk bij de wensen van haar klanten.

 • Claudia TEIXEIRA GHIRINGHELLI

  Directeur
  Marketing en communicatie

  claudia@ljcinternational.com

 • Hervé GHIRINGHELLI

  Manager

  Inkoop en Logistiek

  herve@ljcinternational.com

 • Tom COLLAS

  Manager digitale marketing
  tom@ljcinternational.com

 • Quentin FOFANA

  Commercieel

  quentin@ljcinternational.com

 • Emma GERMIER

  E-commerce ontwikkelingsmanager

  contact@ljcinternational.com

 • Jean-Baptiste SAVOURNIN

  Commercieel

  jean-baptiste@ljcinternational.com

 • Clara PAYET

  Communicatiemedewerker

  clara@ljcinternational.com

 • Lilou FOURNIER-MENSAH

  Grafisch ontwerper

  lilou@ljcinternational.com