Tevreden of je geld terug

Tevreden of je geld terug
We selecteren onze producten met de grootste zorg. We streven ernaar om je volledige tevredenheid te geven. Onze dienst na verkoop staat tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden in geval van een probleem na je aankoop en om de opvolging van je dienst na verkoop te verzekeren. De dienst kan gecontacteerd worden via e-mail "contact@lesjardinsdelacomtesse.com" of per telefoon 01 41 38 26 62 - maandag tot vrijdag - 9u tot 18u.

Zodra je je product hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om het terug te sturen, zoals beschreven in onze algemene verkoopvoorwaarden. De producten moeten goed beschermd en in hun originele verpakking worden teruggestuurd en de kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening. Zodra we je pakket hebben ontvangen, betalen we je terug. Om een retouraanvraag in te dienen, kun je naar de pagina "Retourneren - Herroepingsformulier" gaan en het formulier invullen. Je kunt je pakket dan rechtstreeks naar ons terugsturen op het volgende adres: Les Jardins de la Comtesse, 21 rue Gardenat Lapostol, 92150 Suresnes - Frankrijk.
Terugbetalingen worden gedaan met dezelfde betaalmethode als voor de aankoop is gebruikt.

Als je retourzending te wijten is aan een fout van onze kant, neem dan contact met ons op zodat we je een retourlabel kunnen geven.

Kapotte accessoires?

Heb je een gebroken accessoire (glazen, borden, bestek)? Neem contact met ons op via 01 41 38 26 62 en we vervangen het voor je.